EKSEKVERING

Skal vi hjælpe med at sikre en effektiv eksekvering af forretningsstrategien?

Selv den mest gennearbejdede vinderstrategi virker ikke uden en effektiv eksekvering. Det lyder som en selvfølge, men desværre ender alt for mange strategier helt eller delvist i skrivebordsskuffen uden at blive eksekveret som planlagt.

Hos Kombination kan vi hjælpe jer med udvikling og eksekvering af forretningsstrategien, når det drejer sig om dagligvarer (FMCG). Selv den skarpeste vinderstrategi udgør kun 30% af vejen til succes. De resterende 70% drejer sig om en effektiv eksekvering.

Vores eksekveringsproces er en forlængelse af vores strategimodel for udvikling af en vinderstrategi. Her har vi på forhånd fastlagt målbare KPI’s (Key Performance Indicators), MWB’s (Must Win Battles) og konkrete nøgleinitiativer.

Eksekveringsprocessen er baseret på et tæt samarbejde, hvor vi hjælper med at sikre, at strategien eksekveres som planlagt. Fra opbygning af eksekveringsplan til løbende styring, opfølgning og evaluering gennem strategiperioden.

Processen

Levering

  • Eksekveringsplan for strategiperioden
  • Forankring af KPI’s (Key Performance Indicators), MWB’s (Must Win Battles) og nøgleinitiativer
  • Strategistyring af nøglemedarbejdere på ugentlig basis
  • Strategiopfølgning på nøglemedarbejdere på månedlige strategimøder
  • Strategievaluering på kvartalsvise møder baseret på resultatmåling
  • Aflevering af årlige resultater for strategiperioden

Vinderstrategi

Eksekveringen bliver aldrig mere målrettet og resultatorienteret end strategien bag. Læs mere om, hvordan vi sammen udvikler jeres vinderstrategi.

Delstrategier

Har I styr på forretningsstrategien, men brug for at skærpe konkrete delstrategier. Vi kan hjælpe dig på følgende områder:

Kontakt Dennis Hvam

  dh@kombination.dk

  +45 2210 0596

GRATIS

WORKSHOP

Hvor vi stiller skarpt på jeres udfordringer.