Kombination

Konsulenthus med erfaring fra verdens hårdeste markedsplads.

Vi hjælper virksomheder i alle brancher ud fra vores erfaringer indenfor dagligvarer (FMCG), hvor magtfulde indkøbere, lave avancer og krævende forbrugere har gjort det til verdens hårdeste markedsplads.

Dagligvarer (FMCG)

Vi hjælper virksomheder indenfor dagligvarer (FMCG) med at forretningsudvikling og eksekvering på verdens hårdeste markedsplads. Vi har erfaring indenfor kommerciel virksomhedsledelse, forretningsudvikling, salg og marketing, hvor vi besidder de samme kompetencer, som man finder i en kommerciel afdeling i en stor internationalt orienteret virksomhed indenfor dagligvarer.

Vi har arbejdet med dagligvarer i mange markeder og kanaler, hvor vi førstehånd har lært lektien på den hårde måde. Hvad der virker, og hvad der ikke virker, når målet er at vinde kampen om salget og de gode placeringer i butik.

Andre brancher

Med vores erfaring fra dagligvarer, hjælper vi også virksomheder i andre brancher. Det kan være brancher, der delvist ligner dagligvarebranchen. Det kan være helt andre brancher, der kan få en stor konkurrencefordel ved at bruge de værktøjer og metoder, som vi kender fra dagligvarer (FMCG).

Way of working

I Kombination arbejder vi efter nedenstående grid, når vi sammen med kunden skal afdække, hvor der er brug for at styrke virksomheden. Kan vi gå direkte til eksekvering, eller har vi brug for at starte med at udvikle en ny strategi? Kan vi fokusere på salg eller har vi brug for at kigge på marketing eller forretningen som helhed.

Vi har erfaring fra verdens hårdeste markedsplads i de markerede felter. 

Kombination - figur: Strategi og eksekvering for forretning, marketing og salg. Konsulenthus med erfaring fra verdens hårdeste markedsplads.

Kontakt Dennis Hvam

  dh@kombination.dk

  +45 2210 0596

 

STRATEGITJEK

Workshop – hvor vi stiller skarpt på jeres udfordringer.