Netværk

Julie

Kim Søgaard

Virksomhedsledelse/Forretningsudvikling

International virksomhedsledelse, strategiudvikling, strategieksekvering, salgledelse og salg af dagligvarer (FMCG). 

Allan Rønsholt

Rekruttering

Rekruttering af specialister og ledere med bl.a. speciale indenfor dagligvarer (FMCG). Fokus på rekruttering, onboarding og karriererådgivning.

Thomas Damkjær Larsen

Digitalisering/Marketing Automation

Projektleder og ekspert indenfor digitalisering, deling og visualisering af data og indsigter, marketing automation samt automatisering af rutineprægede processer i virksomheden.

Gyda Bay

Food Innovation

Innovation, produktudvikling, forretningsudvikling og kapitalsøgning indenfor fødevarebranchen. Daglig leder (COO) af Food Innovation House i Vejle.

Lise-Lotte Callesøe York

Virksomhedsledelse/Forretningsudvikling

Virksomhedsledelse, Innovation og Category Management indenfor fødevarebranchen. Fra egen start-up-virksomhed til internationale virksomheder. 

Birthe Udsen

Digital forretningsudvikling/E-commerce

Digital forretningsudvikling, e-commerce og marketing bl.a. med speciale indenfor dagligvarer (FMCG). CEO i Upchannel, hvor de udvikler B2B og B2C e-commerce løsninger. 

Werner Koop

Eksport Tyskland

Rådgivning af danske virksomheder omkring lancering eller relancering på det tyske marked. Go To Market analyse, marketing og salg via tilknyttede salgskonsulenter.

Søren Krarup

Forretningsudvikling/Salg

Forretningsudvikling, salg og marketing indenfor dagligvarer (FMCG). Go-to-market plan og coaching i direkte salg. Erfaring med fødevarer, personlig pleje og pharma.

Per Vestergaard

Forretningsudvikling/Salg

Virksomhedsledelse, forretningsudvikling, instore eksekvering og salg af dagligvarer (FMCG). Erfaring med bl.a. fødevarer, personlig pleje og tobaksvarer. 

Michael Godsk

Grafisk Designer

Grafisk designer med speciale i fødevarer. Udvikling og færdiggørelse af bl.a. brochurer, emballager, POS materialer og video.

Julie

Julie Flansmose

Art Director

Art Director med speciale indenfor fødevarer. Kreativ idé, konceptudvikling, emballagedesign og skarp kommunikation.