Netværk

Gyda Bay

Gyda har stor erfaring med innovativ produkt- og forretningsudvikling indenfor fødevarebranchen. Fra start-ups til internationale virksomheder. Fra analyse og strategi til innovation og funding. Daglig leder (COO) af Food Innovation House i Vejle.

Lise-Lotte Callesøe York

Lise-Lotte har erfaring med virksomhedsledelse, category management og salg indenfor fødevarebranchen. Fra egen start-up-virksomhed til internationale virksomheder. Fra detail og food service til B2B. Fra styring af produktudvikling til direkte salg.

Birthe Udsen

Birthe har erfaring med digital forretningsudvikling, e-commerce og marketing indenfor dagligvarer. Fra digital udvikling indenfor B2B og B2C e-commerce til ledelse og bestyrelsesarbejde. Birthe er CEO i Upchannel.

Werner Koop

Werner har lang erfaring med rådgivning af danske dagligvarevirksomheder omkring lancering eller relancering på det tyske marked. Fra strategisk planning til rådgivning og udvikling af konkrete tiltag. Fra marketing og kommunikation til styring af et netværk af KAM specialister på tværs af salgskanaler.

Søren Krarup

Søren har stor erfaring indenfor forretningsudvikling, salg og marketing indenfor dagligvarer. Fra Go-to-market plan til coaching i direkte salg. Fra dagligvarer som personlig pleje og pharma til fødevarer. På tværs af salgskanaler.