Gratis seminar til alle små og mellemstore virksomheder i Region Midtjylland.

I Kombination er vi stolte over at kunne tilbyde fødevarevirksomheder følgende 2-dags seminarer. Alle seminarerne er lavet i samarbejde med bl.a. Erhvervshus Midtjylland og Region Midtjylland.

Vi har fokus på, at du får en solid basisviden og konkrete løsninger til at brande dit produkt og din virksomhed for at skabe vækst.

Aktuelle seminarer:

Fra spisested til gastro-brand (2. og 9. oktober 2019)

Turister i Danmark tiltrækkes i stigende grad af lokale madoplevelser og gastronomi. Restauranter med Michelin anerkendelser, madfestivaller og foodmarkeder vinder frem over hele landet, og er i stigende grad blevet trækplastre for turister fra både ind- og
udland. Ifølge Visit Danmark vælger 28% af udenlandske turister Danmark som et yndet rejsemål på grund af den blomstrende gastronomi og gode madoplevelser. Vil du sætte din fødevarevirksomhed på landkortet, tiltrække flere kunder og sikre den gode madoplevelse? Så er dette seminaret for dit. Tilmelding sker via ovenstående link.

Fra fødevarer til food-brand (23. og 30. oktober 2019)

Skab succes og øg væksten. Efterspørgslen på lokale fødevarer og madoplevelser har aldrig været større – men udbuddet er steget tilsvarende.
Mangler du konkrete værktøjer til at styrke dit brand og skille dig ud fra mængden? Så tilmeld dig dette seminar via ovenstående link.

Fra retail til e-tail – etablering af digital strategi (20. og 27. november 2019)

Kunderne bruger mere og mere tid online – og derfor er det vigtigt, at man som virksomhed tager højde for dette. Det betyder også stagnerende salg i retail pga. stigende online salg. Hvordan kan man som virksomhed imødekomme denne udvikling og selv starte sin digitale rejse? Hvilke facetter af din forretning kan du med fordel digitalisere? Det spørgsmål afhænger af din digitale strategi.

 

Deltagelse er gratis for små og mellemstore fødevarevirksomheder med mellem 5-249 ansatte og vækstambitioner. Dit CVR-nr. skal være
over 3 år og registreret i region Midtjylland. Tilmelding sker ved at følge link i overskrifterne.

Share: